Web Design Craiova

web design

La

Smart web design Craiova,

avem o abordare incluziva si consultativa pentru dezvoltarea web. Toate proiectele noastre de dezvoltare site-uri implica o consultare permanenta a clientilor la fiecare etapa a procesului de web design. Exista numerosi pasi implicati în web design si procesul de dezvoltare cum ar fi: 

  • Culegerea de informatii
  • Planificare
  • Design
  • Dezvoltare
  • Testarea si livrare
  • Intretinere
  • Optimizare pentru motoarele de cautare
  • Promovare Web

Primul pas in proiectarea unui site web de succes este de a aduna informatii.Sunt multe aspecte care trebuie sa fie luate în considerare atunci cand creezi un design. Primul pas este de fapt cel mai  important, deoarece implica o intelegere solida a companiei pentru care site-ul este creat. Aceasta implica o intelegere solida a obiectivelor de afaceri si modul în care mediul online poate fi utilizat pentru a atinge aceste obiective. O comunicare eficienta este factorul esential pentru succesul oricarui proiect.

Alte lucruri care trebuie luate in considerare: Scop. Care este scopul site-ului? De a furnizeza informatii, de a promova un serviciu  sau de a  vinde un produs ?

Obiective: Ce sperati sa realizati prin construirea acestui site web? Doua dintre obiectivele mai comune sunt fie de a face bani, fie de a face  schimb de informatii.

Publicul tinta: Exista un anumit grup de oameni care va vor ajuta sa va atingeti obiectivele? Este de ajutor să va  imaginati persoana "ideala" pe care o doriti sa  viziteze site-ul dumneavoastra. Trebuie luate in  considerare varsta si interesele, acest lucru va ajuta mai tarziu pentru a determina cel mai bun stil de design pentru site-ul dvs.

Examinati portofoliul nostru pentru a vedea daca exista ceva echivalent cu aspectul de design pe care vi-l imaginati. 

Echipa Smart Web Design

Suntem un grup de companii IT cu birouri de productie in Brasov si Craiova, cu experienta de peste 10 ani in domeniu realizarii de servicii de web design (site-uri de prezentare, magazine online, mentenanta website ) si promovare la nivel national si international..